Denk je aan België, dan denken velen toch ook aan bier. Want nergens in de wereld worden zoveel bijzondere bieren gebrouwen. En voor ieder bier hebben ze daar het juiste glas. Wat is het verschil tussen die glazen eigenlijk? Waarom is het ene bier bruin, het andere blond? Hoe brouwen ze dat bier precies? Je weet het niet, maar hoe kom je er achter? De oplossing:

Wij organiseren op aanvraag ons:

Bier voor dummies-arrangement

 

Alles wat je zou willen weten over bier maar wat je nooit durfde te vragen!

Wij bieden u aan: Bier voor dummies-arrangementU komt aan ergens gedurende de dag, of natuurlijk al de dag tevoren. ’s-Middags om vijf uur beginnen we met een gezellig apperatief. Daarna volgt een Belgische driegangenmaaltijd geserveerd met het juiste bier.

Hierna volgt een reis door de tijd met allerlei weetjes over de historie van de brouwkunst. De verschillende “biersoorten” worden verklaard, uiteraard telkens met een prachtig Vlaams of Waals voorbeeldbier.

Zo leert u ook elementair de kunst van het “proeven”. Zoals dat hier gebeurt: serieus, maar vooral ook vrolijk!

Voor de “gevorderden” zijn er ook andere mogelijkheden, zoals een bezoek aan een brouwerij of uw eigen presentatie.

… en als u het genoeg vindt, hoeft u alleen de trap nog op!


  De standaardprijs voor “Bier voor Dummies Arrangement” bedraagt: €  89,00 per persoon voor het volledige arrangement, inclusief maaltijd en het geschonken bier. Vanaf 6 tot 11 personen.

Een langer verblijf dan één nacht is uiteraard mogelijk.

In de winter zitten we bij de open haard; Bij héél mooi weer buiten of gewoon gezellig aan de lange (bier)tafel.