Verjaardag? Van jezelf? Of misschien je vriend, vriendin, familie. Dan wil je dat vieren. En dat weer wel op een originele manier. Daarom hebben wij voor u een bijzonder

Feest-arrangement

Wij bieden u aan: Aankomst ergens gedurende de dag. Een gezellig aperitief rond de klok van vijf met een lekker drankje. Daarna schuift u aan voor een heerlijke drie- of viergangenmaaltijd. Met veel ruimte voor de speech, de sketch of gewoon gezellig te praten en eventuele cadeaus te overhandigen.

’s Avonds na de uitgebreide koffie nog een lekker drankje bij de openhaard of gewoon aan de gezellige lange tafel. Niemand hoeft ergens op te letten, want men kan gewoon na het feestje lekker het bed in rollen!

’s Morgens na een verwenontbijt hebt u nog alle tijd om leuke dingen te doen. Wanneer u dat wilt, vertrekt u weer naar huis.

………of u blijft natuurlijk nòg een dagje!


  De standaardprijs voor een “ feestarrangement” bedraagt: € 69,- per persoon voor het volledige arrangement. Vanaf 6 tot 11 personen. Meerdere personen op aanvraag. Overige drankjes rekenen wij achteraf af. All-inclusive is uiteraard ook mogelijk!

Een langer verblijf dan één nacht is uiteraard mogelijk.

Op verzoek en als de wens uitvoerbaar is worden speciale wensen gehonoreerd. Zo kunnen wij: Champagne serveren bij het aperitief (of ontbijt!); de kamer versieren met bloemen; vuurwerk (in beperkte mate) afsteken –ook als het niet oudejaar is- ; Cadeaus neerleggen; dvd’s op een groot scherm afspelen; kampvuren maken…

Het is jouw feestje!

Feest-arrangement