WILDSEIZOEN! Tussen 1 oktober en 31 december

De herfst gaat beginnen! En met de herfst komt het jachtseizoen. Hèt moment om af te reizen naar de Ardennen! Prachtige kleuren sieren het bos. Overal groeien paddestoelen. Daarom hebben wij voor u een bijzonder

Wild-arrangement

Wij bieden u aan:

Vrijdag: Aankomst ergens gedurende de dag of avond. Als gewenst kunt u ook deze avond natuurlijk aanschuiven voor een lekkere maaltijd.


Zaterdag: Ontbijten en vervolgens genieten van de mooie omgeving waarin u terecht bent gekomen. U kunt gaan wandelen of op excursie naar één van de leuke stadjes en dorpen in de omgeving. ‘s Avonds is er de gezellige hoofdmaaltijd waarvoor u gekomen bent. Dit hoofdgerecht wordt ook weer samengesteld uit de mogelijkheden van het moment. Is er fazant geschoten? Biedt men haas aan? Of toch ree-ragoût… Laat u verrassen door een smakelijk driegangendiner.


Zondag: Na een laatste verwenontbijt hebt u nog alle tijd om leuke dingen te doen. Wanneer u dat wilt, vertrekt u weer naar huis. Behalve als u nog een nachtje langer wilt blijven natuurlijk!


Bent u niet in de gelegenheid om vrijdag te komen, dan kunnen wi het arrangement voor u ook op andere dagen verzorgen.

De kosten: € 132,50 per persoon voor het volledige arrangement, bestaande uit twee overnachtingen, één “gewoon” diner en het wildmenu.

€ 107,50 per persoon voor het “wild-arrangement” bestaande uit twee overnachtingen en op zaterdag het wildmenu.

€ 69,50 per persoon, wildarrangement en één nachtje slapen.

Aanbieding voor minimaal twee personen per kamer.
Eenpersoonstoeslag: € 20 voor het gehele arrangement.
Iets te vieren? Bij 6 t/m 9 personen huurt u de gehele accomodatie t.b.v. uw eigen groep.

Wild-arrangement